Клинцезијада 2017     И ове године одржали смо традиционалну манифестацију Клинцезијада 2017. године. Маскенбал са поворком деце од градског парка до дворишта централног објекта одржан је у преподневним часовима 3.јуна, када су малишани са својим родитељима, познаницима и пријатељима свима показали своје креативне и веселе костиме. На маскенбалу су учествовала деца свих група из централног и објекта Капетанска, као и предшколци који похађају групе при сеоским школама - Јасиково, Црнајка, Рудна Глава, Крш.
     У послеподневним часовима у дворишту централног објекта одржана је приредба под називом У етно ритму, када  су малишани са васпитачима присутним гледаоцима показали своја ритмичко-плесна умећа и подигли расположење свима игром уз веселе мелодије у духу националне традиције.
     Приредба под називом Шеширијада за децу из објекта у Доњем Милановцу одржана је дан раније, 2. јуна, у послеподневним часовима, у Центру за културу, када су игром и песмом са претходно припремљеним шеширима, малишани свих група уз подршку васпитача и аплаузе гледалаца обележили ову радосну манифестацију.

Коментари

Оставите ваш коментар