Манифестације

Септембар је месец када наша установа слави свој рођендан. Тим поводом, 15. септембра, кроз дечију приредбу којој присуствују гости из општине и региона обележавамо овај значајни датум.

Дечју недељу обележавамо почетком октобра, у складу са годишњом темом. Кроз пуно смеха и игре, цела заједница се упознаје са дечјим правима. Шетамо градом, размењујемо посете, реализујемо радионице и такмичарске игре са родитељима и децом, маскенбал, и промовишемо дечије стваралаштво.

Здрава исхрана је почетак здравља, а то важи изнад свега за најмлађе. Зато се путем богате едуактиве понуде за децу и њихове родитеље у установи током октобра обележава недеља Здраве хране. Одржавамо радионице са децом, квизове, такмичарске игре, посећујемо пиљаре и пијаце, а путем позоришне представе у извођењу васпитача трудимо се да подстакнемо сву нашу децу да се здраво хране.

Новембар месец је месец науке у нашој установи. На забаван начин васпитачи се труде да код деце створе љубав и интересовање према сазнању, кроз реализацију угледних и огледних активноси.

Сваке године у децембру учествојемо на локланом новогодишњем сајму „Култура, образовање и стваралаштво“, где васпитачи презентују свој рад и истовемено позивају децу и њихове родитеље на заједничка дружења у установи.

У здравом телу здрав дух, поручује стара латинска пословица. Циљ ове спотске акције је да се обезбеди здрав физички развој, развој спортског духа, и мотивисање деце да се што више баве физичким активностима и бораве на отвореном простору.